Rauhallista, tilavaa ja turvallista mielenterveyskuntoutumista

Soita ja kysy lisää! 02 277 3700

Säkyläntie 357
21330
PAATTINEN

Henkilökunta

Tältä sivulta löydät Suojakodin ystävälliset ja ammattitaitoiset työntekijät.

Suojakodin henkilökuntaan kuuluu johtaja, kaksi sairaanhoitajaa, lähihoitajia, hoito-apulaisia, keittiöhenkilökuntaa ja talonmies. Lääkäri käy talossa kahden viikon välein.

Hoitohenkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja joka yhdessä asukkaan kanssa tekee hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Yhteistyö omaisten kanssa on myös tärkeä osa asukkaiden hoitoa ja kuntoutusta. Koko henkilökunta vastaa yhdessä asukkaiden parhaasta mahdollisesta hoidosta.

Henkilökunta on osaavaa ja motivoitunutta. Työntekijöillä on mahdollisuus jatkuvasti kouluttaa ja kehittää itseään. Työyhteisölle järjestetään työnohjausta, kehittämispäiviä, tyky-toimintaa ja virkistyspäiviä. Uudet työntekijät saavat kunnollisen perehdytyksen työtehtäviin. Suojakodissa ideoidaan ja kehitetään uutta, huomioidaan henkilökunnan hyvinvointi, pidetään yhteisiä palavereja sekä arvostetaan omaa ja muiden työtä. Suojakodin kivassa työyhteisössä on mukava tehdä töitä. Työ on itsenäistä, vastuullista, luovaa ja mielekästä. 

Opiskelijat ja harjoittelijat voivat tutustua mielenterveyskuntoutujien hoitotyöhön harjoittelujaksoillaan Suojakodissa.

Sijaiseksi Suojakotiin? Jos olet reipas, ahkera, huumorintajuinen ja työhön tarttuva lähihoitaja ja kiinnostunut työskentelemään Suojakodissa sijaisena, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info@suojakotisaatio.fi kautta!

Kerro meistä kavereillesi