Rauhallista, tilavaa ja turvallista mielenterveyskuntoutumista

Soita ja kysy lisää! 02 277 3700

Säkyläntie 357
21330
PAATTINEN

Luotettava asumispalvelu – turvallista ja rauhallista asumista

Turun Paattisilla toimiva Suojakoti tarjoaa laadukasta asumispalvelua naispuolisille mielenterveyskuntoutujille ja ikääntyneille mielenterveysasiakkaille. Jos sinä tai läheisesti kaipaa asumispalvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Omia huoneita ja soluasuntoja

Suojakotimme kuntoutujille on tarjolla omia rauhallisia huoneita ja soluasumista. Jokaisella asukkaalla on oma vuokrahuone, jossa on oma inva-wc suihkuineen. Kunkin soluasunnon keskelle sijoittuva tupakeittiö tarjoaa asukkaille yhteistä luontevaa oleskelutilaa. Suojakodissa on 40 asukaspaikkaa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa asukkaidemme perushoidosta sekä avustaa päivittäisisissä askareissa. Sairaanhoitajamme vastaavat asukkaiden lääkinnällisestä hoidosta. Asukkaamme voivat olla joko tavallisen tai tehostetun palveluasumisen piirissä.

Korkealaatuista asumispalvelua

Asumispalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä tukea ja palveluja asumiseensa. Asumispalvelua säätelevät tietyt laatuvaatimukset, jotka määrittelevät muun muassa asuntojen vähimmäiskoon ja asettavat ehtoja myös turvallisuudelle. Meillä nämä kriteerit täyttyvät.

Suojakodilla on oma keittiö, jonka henkilökunta valmistaa päivittäin herkulliset ateriat ja leivonnaiset. Asukkaille tarjotaan aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Asukkaat saavat mukaansa myös myöhäisiltapalan, jonka nauttivat halutessaan myöhemmin asunnossaan. Kerhola ja Kotola-asunnoissa on omat keittiötilat.

Lepolan sauna ja suihkutilat olivat peruskorjauksessa vuonna 2013 ja nyt uudistettuna kaikkien asukkaiden käytössä. Asukkaiden pyykkihuolto toimii talon omassa pesulatilassa.

Kerro meistä kavereillesi