Suojakoti tarjoaa korkealaatuiset ja kodinomaiset asumispalvelut Turun Paattisilla

Soita meille ja kysy lisää asumispalveluistamme

Suojakoti on Turun Paattisilla, kauniin luonnon keskellä sijaitseva kuntoutuskoti, joka tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia asumispalveluita sekä ammattitaitoista kuntoutusta mielenterveyskuntoutujille sekä ikääntyneille mielenterveysasiakkaille. Tarjoamamme asumispalvelut mahdollistavat kodinomaisen elinympäristön sekä yksilöllisen, ihmisläheisen ja itsenäisyyteen tähtäävän elintavan jokaiselle asiakkaallemme!

Lämminhenkistä ja turvallista asumista Suojakodissa

Asuminen Suojakodissa on ihmisläheistä ja lämminhenkistä. Ystävällinen henkilökuntamme ja viihtyisät asuintilamme mahdollistavat kodinomaisen ja turvallisen ympäristön intensiivisen kuntoutuksen tueksi. Tarjoamme seuraavat asumispalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti:

 

Asukkaidemme hyvinvointi ja tyytyväisyys ovat tärkein tavoitteemme kaikessa tekemisessämme ja siksi kysymme ja kuuntelemme asukkaidemme toiveita ja mielipiteitä päivittäin. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä myös vuosittaisella tyytyväisyysmittauksella, jotta saamme virallista tietoa mahdollisista puutteista ja toisaalta siitä, mihin asukkaamme ovat erittäin tyytyväisiä. 

 

Me Suojakodissa koemme, että omaiset ovat tärkeä tekijä asiakkaidemme kuntoutuksessa ja elämässä yleensä. Tästä syystä otamme heidät avosylin mukaan toimintaamme!

Yksilölliset ja monialaiset kuntoutuspalvelut

Suojakodissa tarjoamme asiakkaillemme monialaisen kuntouttavien palvelujen kokonaisuuden. Jokaisella asiakkaallamme on nimetty omahoitaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa laatii hoito- ja kuntoutussuunnitelman kuntoutujan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. 

 

Omahoitajan lisäksi koko ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme toimii kuntoutusprosessissa kuntoutujan yhteistyökumppanina tukien, motivoiden ja rohkaisten kuntoutujaa kuntoutustavoitteidensa asettelussa sekä toteuttamisessa. 

 

Yksilöllisen hoidon ja ohjauksen ohella otamme tarkkaavaisesti huomioon muut normaaliin elämään kuuluvat, mielenterveyttä vahvasti tukevat tekijät: perheen, opiskelun, työn ja ihmissuhteet. Hyödynnämme kuntoutuksessa yksilötoimintamuotojen lisäksi laajasti erilaisia ammatillisia ja ympäristö- ja yhteisöpainotteisia toimintoja.


Ohessa omavalvontasuunnitelma, jolla varmistamme laadukkaan arjen.

 

Meille voi lähettää myös palautetta toiminnastamme oheisen yhteystiedot painikkeen alta avautuvasta yhetydenottolinkistä.