Tehostettu palveluasuminen rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä Turun Paattisilla

Yhteystiedot

Suojakoti Turun Paattisilla tarjoaa monipuoliset ja viihtyisät asumisen palvelut mielenterveyskuntoutujille. Palveluihimme kuuluu muun muassa tehostettu palveluasuminen, joka yhdessä luonnonläheisen ja turvallisen ympäristön kanssa tukee asiakkaan kuntoutumista lempeästi ja ihmisläheisesti. Kodinomainen, mutta vahvasti tuettu palveluasuminen on yksi askel tiellä kohti itsenäisempää elämää. Ota yhteyttä ja kysy lisää tehostetusta palveluasumisesta tai muista tarjoamistamme asumispalveluista. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin Suojakodissa asumista koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Lepola tarjoaa ympärivuorokautista huolenpitoa

Suojakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista asiakkaille, joille tavallinen palveluasuminen ei tarjoa riittävästi tukea ja apua arkisista toimista selviytymiseen. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu kuntoutujille, jotka tarvitsevat jatkuvaa hoivaa ja huolenpitoa vaikean toimintarajoittuneisuutensa vuoksi. Suojakoti tarjoaa heille ympärivuorokautista tukea ja mahdollisuuksia tehokkaaseen kuntoutumiseen lämminhenkisessä ja turvallisessa asumisympäristössä. 


Tehostettu palveluasuminen on yhteisöllistä asumista ryhmäasunnossa, Lepolassa. Nimensä mukaisesti Lepola on paikka, jossa jokaisella on mahdollisuus ja vapaus levätä ja keskittyä oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja sairaudestaan kuntoutumiseen. Tässä kuntoutujia auttaa ammattitaitoinen ja ystävällinen, vankan kokemuksen omaava henkilökuntamme, jolla on tarvittavat tiedot ja taidot jokaisen asukkaan henkilökohtaisten tarpeiden huomioon ottamiseen. Lepolassa on yhteensä 16 asukaspaikkaa tehostettua palveluasumista tarvitseville kuntoutujille.

Tukea ja apua arkisiin askareisiin

Tehostetun palveluasumisen Lepola-ryhmäasunnon tiloissa on paikalla asiantuntevaa henkilökuntaamme ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. 


Suojakodin tarjoamassa tehostetussa palveluasumisessa erityistä tukea ja huolenpitoa tarvitsevia kuntoutujia avustetaan heidän päivittäisissä ja arkisissa toiminnoissaan. Huolehdimme yhdessä lääkärin ohjeiden mukaisesta lääkehoidosta, henkilökohtaisesta hygieniasta, ruokailun järjestämisestä sekä autamme siivouksessa ja pyykinpesussa. Tehostetun palveluasumisen asukkaita opastetaan päivittäin kohti itsenäisempää elämää heidän mahdollisuuksiensa sekä kykyjensä mukaisesti.

Suojakoti tarjoaa korkeatasoista tehostettua palveluasumista ympärivuorokautista huolenpitoa tarvitseville mielenterveyskuntoutujille luonnon keskellä, rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä Paattisilla.

Tutustu myös muihin asumispalveluihimme