Suojakoti tarjoaa tuetun asumisen palvelut Turun Paattisilla

Yhteystiedot

Suojakoti tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat asumisen palvelut kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille Turun Paattisilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistaa yksilöllisen ja lämminhenkisen, ennen kaikkea kodinomaisen asumisympäristön jokaiselle asiakkaallemme kuntoutusta tukemaan. Asumispalveluihimme kuuluu esimerkiksi tuettu asuminen, jolloin autamme ja tuemme kuntoutujaa hänen omassa kodissaan. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinun tarpeistasi!

Kohti itsenäistä elämää

Suojakodin tarjoaman intensiivisen, monimuotoisen ja yksilöllisesti toteutetun kuntoutuksen ensisijaisena tavoitteena on auttaa kuntoutujaa toimimaan normaalielämässä mahdollisimman itsenäisesti. 


Kun oman asunnon hankkiminen tulee ajankohtaiseksi, olemme tarvittaessa apuna sen löytämisessä. Tuemme kuntoutujaa päivittäisten arkisten askareiden harjoittelussa sekä autamme kodin ulkopuolisten palveluiden löytämisessä ja käyttämisessä. 


Haluamme kannustaa jokaista asiakastamme löytämään mahdollisuuksia virikkeelliseen vapaa-ajan toimintaan, joka sisältää turvallisia ihmiskontakteja sekä miellyttävää tekemistä intensiivisen kuntoutuksen tueksi. Ohjaamme kuntoutujan mahdollisuuksien mukaan myös pikkuhiljaa siirtymään työelämään tai opiskelemaan riippuen hänen tilanteestaan ja toiveistaan. 


Huolehdimme myös kuntoutujan omaisten, erityisesti lasten tukemisesta ja ohjaamisesta. Tavoitteenamme on liittää turvattuun asumiseen myös toimiva palveluverkosto.

Tutustu myös muihin asumispalveluihimme

Intensiivinen ja yksilöllinen kuntoutus arjen tukena

Suojakodin tarjoama mielenterveyskuntoutus perustuu kuntoutujan kanssa yhteistyössä luotuun kuntoutussuunnitelmaan, ja kuntouttaminen on säännöllistä. 


Mahdollisuuksien mukaan toivomme, että voisimme toteuttaa kuntoutusta myös yhteistyössä asiakkaan omaisten ja läheisten kanssa. Läheiset muodostavat tärkeän tukiverkoston kuntoutujalle matkalla kohti itsenäistä elämää. Ohjaamme ja neuvomme kuntoutujaa opettelemaan oireiden hallintaa ja luomme yhdessä keinoja oireiden kanssa elämiseen. 


Paattisilla sijaitsevan Suojakodin tarjoama tuettu asuminen on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen palvelu, jossa otetaan jokaisen kuntoutujan henkilökohtaiset tarpeet huomioon. Tuetun asumisen toiminnastamme vastaa kaksi mielenterveystyöhön erikoistunutta, kokenutta hoitajaa. Tuetun asumisen palvelussamme on 20 paikkaa.


Turun Paattisilla sijaitsevan Suojakodin tarjoama tuettu asuminen on askel kohti täysin itsenäistä elämää! Ota yhteyttä ja kysy lisää tuetun asumisen mahdollisuuksista.