Suojarock – hyvän mielen festivaali Turun Paattisilla

Tutustu myös muuhun toimintaamme

Paattisilla sijaitseva Suojakoti on kaikenikäisten mielenterveyskuntoutujien iloisen ja avoimen ilmapiirin kuntoutuskoti. Tarjoamme kodinomaista palveluasumista luonnon keskellä, rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä sekä ammattitaitoista kuntoutusta yksilöllisiin tarpeisiin. Joka kesä järjestämme asukkaillemme sekä muille Turun seudun mielenterveyskuntoutujille hyvän mielen festivaalin, Suojarockin! Lue lisää kesän iloisimmasta tapahtumasta ja valmistaudu pitämään hauskaa.

Tervetuloa kesän iloisimpaan musiikkitapahtumaan!

Kristillinen Suojakoti-säätiö on hyväntekeväisyysvoimin järjestänyt vuodesta 2017 alkaen Suojarock-tapahtumaa, joka on mielenterveyskuntoutujille suunnattu iloinen ja lämminhenkinen musiikkifestivaali Turun Paattisilla. 

 

Tämä hyvän mielen tapahtuma kerää yhteen Turun alueen mielenterveyskuntoutujat ja mahdollistaa hauskan kesäpäivän yhdessä vanhojen kavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa musiikista, tanssista ja Suomen kesästä nauttien. Festivaaleilla esiintyy bändejä ja vieraille on tarjolla ruokaa ja juomaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy! 

 

Seuraava Suojarock järjestetään 13.6.2024, ja lisää infoa tapahtumasta tulossa. Tästä pääset fiilistelemään aikaisempaa menoa ja ennakoimaan tulevan kesän parasta päivää!

Monipuoliset tapahtumat ja toiminta mielenterveyttä ylläpitävinä voimina

Suojarock on yksi Kristillisen Suojakoti-säätiön järjestämistä mielenterveyttä edistävistä ja ylläpitävistä tapahtumista. Suojarockin lisäksi säätiö ylläpitää Suojanpuistoa, jossa Suojakodin asukkaat sekä lähiseudulla asuvat yksinäiset tai syrjäytyneet henkilöt pääsevät nauttimaan liikunnallisista ja toiminnallisista elämyksistä sekä erilaisista tapahtumista. Syrjästä suojaan -toiminnalla tarjotaan apua yksinäisille henkilöille esimerkiksi keskustelu- ja ulkoiluseuran muodossa. 


Kristillinen Suojakoti-säätiö kutsuu toimintaansa etsiväksi mielenterveystyöksi, ja heidän tavoitteenaan on tuoda yhteen apu ja avuntarvitsijat, jotta jokainen mielenterveysongelmista kärsivä voisi saada apua ja huolenpitoa sekä tukea sairaudesta kuntoutumiseen.

Lue lisää myös muusta Kristillisen Suojakoti-säätiön ylläpitämästä ja toteuttamasta toiminnasta ja pidä mielessäsi kesän iloisin festivaali – Suojarock! Tavataan kesällä Turun Paattisilla hyvän mielen ja musiikin merkeissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tapahtumistamme