Syrjästä suojaan -toiminnasta apua ja tukea elämään Turun Paattisilla

Tutustu myös muuhun toimintaamme

Turun Paattisilla sijaitseva, kauniin luonnon ympäröimä Suojakoti on palvelutalo kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille. Tarjoamme asiakkaillemme kodinomaista ja lämminhenkistä, yksilön tarpeet henkilökohtaisella tasolla huomioon ottavaa asumista sekä monialaista kuntoutusta. Suojakodissa tarjoamamme avun ja palveluiden lisäksi olemme halunneet laajentaa huolenpitoamme koskemaan muita lähiseudulla asuvia henkilöitä.

Syrjästä suojaan -toiminta on yksi näistä laajennetun huolenpidon palveluista.

Eväitä elämään ja apua tarvitseville

Suojakodissa koemme tärkeäksi sen, että pyrimme työllämme auttamaan ja helpottamaan niin monen apua tarvitsevan ihmisen elämää kuin vain pystymme. Syrjästä suojaan -toiminta syntyi halusta tarjota apua ja tukea yksinäisille henkilöille. Toimintaan voi osallistua kuka tahansa itsensä yksinäiseksi tai syrjäytyneeksi kokeva henkilö, eikä toiminnasta koidu osanottajille lainkaan kuluja. 


Tarjoamme avoimen ja hyväntuulisen ilmapiirin, jossa voimme yhdessä pohtia, kuinka voisimme olla avuksi juuri sinulle ja toteuttaa juuri sinun tarpeitasi. Tarjoamme myös esimerkiksi ulkoilu- ja keskusteluseuraa, joten Syrjästä suojaan -tapaamiset voivat olla alku vaikkapa uudelle ystävyydelle! Näiden tapaamisten tarkoituksena on myös jakaa tietoa seudun virikkeellisestä tarjonnasta sekä ohjata ja neuvoa asiakkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden piiriin. 


Syrjästä suojaan -toiminnan työntekijät ovat kaikki koulutettuja hoitajia, ja heidän työskentelynsä perustuu vapaaehtoisuuteen.

Kohti elinvoimaisempaa elämää

Osallistumalla Syrjästä suojaan -toimintaan annat itsellesi mahdollisuuden parempaan, kenties aktiivisempaan ja sosiaalisempaan elämään! 


Me Suojakodilla pyrimme siihen, että olipa kyse mistä tahansa järjestämästämme tapahtumasta tai toiminnasta, voisimme toiminnallamme edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia ja mielenterveyttä. Haluamme myös lisätä tietoisuutta esimerkiksi mielenterveydestä sekä yleisesti tarjota asiakkaille enemmän mahdollisuuksia tutustuttamalla heitä lähiseudun toimintaan ja muihin samassa tilanteessa oleviin henkilöihin. Tarjoamme aina iloisen, turvallisen ja avoimen ilmapiirin, jossa jokainen on yhtä arvokas ja otetaan huomioon omana yksilöllisenä itsenään. 


Olet lämpimästi tervetullut mukaan Syrjästä suojaan -toimintaamme tai mihin tahansa muuhun Turun Paattisilla Suojakodin yhteydessä järjestämäämme toimintaan ja tapahtumiin.

Soita meille ja kysy lisää