Paattisten Suojakodin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilöstö apunasi

Henkilöstön yhteystiedot

Suojakoti Turun Paattisilla tarjoaa korkealuokkaista ja lämminhenkistä palveluasumista sekä monialaista ja yksilöllisesti suunniteltua kuntoutusta mielenterveyskuntoutujille. Haluamme mahdollistaa kaikille asiakkaillemme kodinomaisen ja turvallisen asumisympäristön, joka tukee intensiivistä kuntoutumista. Teemme työtä suurella sydämellä jokaisen kuntoutujan henkilökohtaiset tarpeet huomioon ottaen. Asiantunteva ja ystävällinen henkilöstömme on aina valmiina auttamaan ja pitämään huolta asukkaistamme!

”Tullessani taloon 18-vuotiaana, minulla ei ollut mitään kokemusta mielenterveystyöstä. Työ on tekijänsä koulinut, apunaan ne useat koulutukset, joita työnantaja on mahdollistanut työn ohella. Aloitin työt aikana, jolloin perunat kasvatettiin viereisessä pellossa ja maito haettiin maitotonkilla naapurista. Kerran viikossa lämmitettiin pihasauna ja talvella sinne vietiin asukkaita potkukelkoilla. Näistä vuosista olisi monen monta tarinaa. Suuressa perheessä on ollut hyvä olla. Hoitajana minua ohjaa ajatus tehdä työni niin hyvin kuin toivoisin jonkun tekevän omille läheisilleni, rakkaudella ja toisen persoonaa kunnioittaen." 

– 34 vuoden työura Suojakodissa


"Mä tulin Suojakotiin töihin heti lähihoitajaks valmistumisen jälkke. Jännitin paljon tän tulemist, mut se ol turhaa, kosk työilmapiiri tääl on tosi avoin ja vastaanottava. Työntekijöil on hyvä huumori ja kaikkihi tutustu tosi noppiast. Tääl voi myös rohkiast kyssy jos joku mietityttä tai ei ossa jottai tehrä" 

– 9 kk töitä takana Suojakodissa

Tärkeää työtä vankalla kokemuksella

Suojakodin henkilökuntaan kuuluu johtaja, sosionomi, sairaanhoitajia,  lähihoitajia, hoitoapulaisia, ruokapalvelutyöntekijöitä sekä talonmies. Koko henkilökuntamme vastaa yhdessä asukkaiden ensiluokkaisesta hoidosta ja huolenpidosta! 

 

Työilmapiirimme on avoin ja kaikille tasapuolinen, aivan kuten koko Suojakodin ilmapiirikin on. Henkilökuntamme on äärimmäisen luotettavaa. He tuntevat talon ja asukkaiden tarpeet ja tekevät työtään motivoituneesti. Työntekijämme pysyvät talossa usein vuosien ajan ja oppivatkin tuntemaan asiakkaamme ja heidän yksilölliset tarpeensa erinomaisesti. Taitava ja osaava henkilökuntamme hoitaa työn kuin työn ammattitaidolla ja työvuosien tuomalla kokemuksella. Työ Suojakodissa on itsenäistä, vastuullista, luovaa ja mielekästä!

Hyväntuulinen ja kannustava työyhteisö

Haluamme varmistaa työntekijöidemme ehdottoman ammattitaidon, ja heillä onkin jatkuvasti mahdollisuus kouluttaa ja kehittää itseään. Uudet työntekijät perehdytetään taloon ja työtehtäviin perusteellisesti ja työyhteisölle järjestetään työnohjausta, kehittämispäiviä, tyky-toimintaa sekä virkistyspäiviä. Haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme, sillä he ovat Suojakodin sydän! 


Paattisten Suojakodissa pidetään yhteisiä palavereja, joissa ideoidaan ja kehitetään uutta. Me arvostamme niin omaa kuin toistemmekin työtä ja huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista päivittäin. Työyhteisössämme vallitsee hyväntuulinen ja kannustava ilmapiiri, täällä on kiva tehdä töitä!

Tutustu myös säätiön hallitukseen